Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سعید آذری» در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: کاری به سیاست‌های باقی باشگاه‌ها ندارم. خیلی کارها به عنوان اولین نفر در فوتبال این مملکت انجام دادم که یکی از آنها ارائه مصوبه تیم‌داری باشگاه‌ها از فوتبال زنان است. در واقع بنیانگذار این طرح من بودم و خدا را شکر به تصویب رسید و توانستیم به هدفمان دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از باشگاه‌های بزرگ تنها سپاهان و ذوب آهن در لیگ برتر تیم‌داری می‌کنند. این امر اتفاق خیلی خوبی بود. ذوب آهن نه تنها در این رشته بلکه در والیبال، بسکتبال، هندبال و تیراندازی با کمان و رشته‌های دیگر در بخش زنان تا آنجایی که توان مالی اجازه دهد، تیم‌داری می کند.

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن ادامه داد: تیم‌داری در فوتبال زنان حرکت بسیار مثبت و ویژه‌ای است. بیشترین تیم زنان را باشگاه ذوب آهن دارد. ما بالغ بر ۹ تیم زنان داریم. این یک ویژگی خاص برای باشگاه است البته خیلی از کارهای بنیادی برای این ورزش مملکت را ذوب آهن انجام داده است.

زیرساخت های پخش تلویزیونی ایران بسیار مشکل دارد

وی درخصوص پخش تلویزیونی فوتبال زنان و میزان درآمد حاصل از تیم داری، بیان کرد: همانگونه که پخش تلویزیونی برای فوتبال زنان وجود ندارد و درآمدی در آن نیست برای مردان هم همین است. نباید این قضیه را تنها به زنان تعمیم دهید. درواقع زیرساخت‌های پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی ما بسیار مشکل دارد. یک برنامه مدون و استراتژیکی برای درآمدزایی نه تنها در فوتبال بلکه در ورزش ایران وجود ندارد و ایران این پتانسیل را ندارد.

آذری عنوان کرد: نکته بعدی نبود پخش، به دلیل دولتی بودن تلویزیون است. اگر شبکه‌های خصوصی وجود داشتند، رقابتی برای پخش این برنامه ها به وجود می‌آمد واینگونه موانع مالی سر راه باشگاه‌ها وجود نداشت. بنابراین این موضوعات را تنها به زنان تعمیم ندهید بلکه شامل مردان هم می‌شود.

فوتبال مردان هم در سطح فوق‌العاده‌ای قرار ندارد

وی خاطرنشان کرد: باید اکنون به تقویت فوتبالیست‌ها بپردازیم و این امر با برگزاری نشست‌ها و اعزام آنها به مسابقات کشورهایی که مدرسان بین‌المللی باتجربه‌ای حضور دارند یا آوردن این مربیان به ایران فراهم می‌شود و هزینه آن کمتر است. می‌توانیم برای آنها دوره‌های دانش افزایی بگذاریم. این روش را بیشتر می‌پسندم تا آوردن مشاوران مرد زیرا اگر مردهای ما در سطح فوق العاده‌ای قرار داشتند تاکنون چهار بار قهرمان جام‌جهانی شده بودند.

به یکی از قدرت‌های لیگ فوتبال زنان تبدیل خواهیم شد

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در خصوص فصل گذشته لیگ فوتبال زنان گفت: لیگ امسال پویاتر بود اما تصور می‌کردم که فوتبالیست‌های ما در رده‌های بالاتری از جدول قرار بگیرند اما یک سری مشکلاتی به وجود آمد که باشگاه نتوانست به موقع تعهدات مالی خود را انجام دهد. ما باید به تعهدات خود سریعتر عمل می‌کردیم. برنامه چهار ساله ما رسیدن به قله لیگ برتر است و سعی می‌کنیم به عنوان یکی از قدرت‌های فوتبال زنان تبدیل شویم.

از میان بردن تبعیض‌های جنسیتی زمان‌بر است

وی فوتبال زنان ایران را ورزش نوپایی دانست و افزود: نباید انتظار قهرمانی در آسیا را از فوتبال زنان داشته باشیم. زیرا بعد از پنج سال انجمن فوتبال زنان به کمیته ورزش تبدیل شده است. از ۱۹۷۶ تا کنون نتوانستیم در جام ملت‌های آسیا و در سطح باشگاهی در بخش مردان هم به جایگاه خوبی برسیم. بنابراین این مشکلات تنها در فوتبال زنان نیست البته آن توجهی که به فوتبال مردان در جهان می‌شود در فوتبال زنان نیست. این تفاوت‌ها در درآمد، اجرا، رفتار و برنامه یزی در فوتبال زنان بسیار است و کشور ما از این قضیه مستثنی نیست. اما برای از میان بردن این تبعیض‌ها مقداری زمان نیازمندیم و باید جدی‌تر به آن نگاه کنیم.

آکادمی استعدادیابی دختران را تشکیل دادیم

آذری در پایان درخصوص استعدادیابی رده‌های سنی مختلف گفت: ما به موازات آکادمی پسران، یک آکادمی برای استعدادیابی نیز تشکل دادیم و سرمایه گذاری‌های لازم را با برگزاری کلاس‌های آموزشی در رده‌های سنی مختلف آغاز کردیم. سعی می‌کنیم از میان این دختران استعدادهای بالایی را برای آینده فوتبال زنان ایران کشف کنیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال ورزش زنان زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۳۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی ادامه‌دار دلواپسان از حضور زنان در ورزشگاه

روزنامه شرق نوشت: رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی با حساسیت خاصی به‌ویژه در همین هفته اخیر پیگیری شده که همچنان مقوله برخورد با تماشاگران زن در ورزشگاه، از حفظ شأن و منزلت آن‌ها گرفته تا جایگاه در نظر گرفته‌شده برای آن‌ها و بقیه، مورد نقد و بحث است. در هفته‌های اخیر یکی، دو اتفاق رخ داده که به قرار باب میل عده‌ای شده تا بر طبل رنگ‌ورو‌رفته ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه کوفته و در وصفش با استفاده از رسانه‌های همسو، مطالبی به رشته تحریر درآورده و ژست عالمان پیشگو را گرفته و از این بگویند که «دیدید حق با ما بود».

اتفاقات ساده است؛ جیمی‌جامپ زنی از روی سکوی ورزشگاه در اراک خودش را به کاپیتان استقلال رساند و پس از آن هم در رفتاری مشمئزکننده یکی از افرادی که در جمع هواداران سپاهان در تقابل با پرسپولیس، روی سکوی ورزشگاه آزادی نشسته بود، الفاظی زشت خطاب به زنان به کار برد که به قدر کفایت بازتاب داشت. دلواپسان حضور زنان در ورزشگاه که چندین سال مانع از محقق‌شدن این موضوع شده‌اند، با کنار هم گذاشتن همین دو گزاره، به آب و آتش می‌زنند تا دوباره مانع از حضور زنان در ورزشگاه شوند. جالب آنکه حاضر به شنیدن این جمله ساده هم نیستند که اگر مردی هتاکی کرده چرا باید مانع از ورود زنان شد؟ یا اینکه ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه صحه‌گذاشتن بر ناتوانی در اصلاح امور فرهنگی نیست؟

آش آن‌قدری شور شده که در روز‌های اخیر یکی، دو رسانه همسو با چنین تفکراتی به این ایده پروبال داده‌اند که «نکند کار، کار خودشان باشد تا مانع از تحقق کامل پروژه حضور زنان در ورزشگاه شوند». با‌این‌حال، از آنجا که مسئله مدیریت در امور ورزشی از دیرباز پررنگ بوده، در ساده‌ترین اتفاق، طرح پاک‌کردن صورت‌مسئله روی میز گذاشته شده و یکی، دو ورزشگاه به‌سرعت از حضور زنان منع شده‌اند و مابقی هم احتمالا با محدودیت‌هایی همراه خواهند شد.

البته که در این بین، نگرانی‌های دوپهلویی که از سوی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هم مطرح شده، بیش از آنکه دلگرم‌کننده باشد، نگران‌کننده است و بیم آن می‌رود که نقد دلواپسان که بعضا ارتباط نزدیکی با دولتمردان کنونی دارند، آن‌ها را به سمتی هل دهد که تاوانش را فوتبال ایران و سپس زنان مشتاق به تماشای فوتبال دهند.

جالب آنکه در این بین تلاش خواسته یا ناخواسته‌ای صورت گرفته تا لفظ جدیدی برای محدودکردن زنان شکل بگیرد. اگر تا دیروز کلیدواژه «زیرساخت» بهانه خوبی بود تا سد راه ورود زنان به ورزشگاه شوند، به‌تازگی عبارت «کرامت زن» وارد ادبیات مدیران ورزشی شده و با استفاده از آن، باب جدیدی در مقوله ورود زنان به ورزشگاه گشوده شده است.

برای روشن‌ترشدن بیشتر بحث کافی است به نامه وزیر ورزش به فدراسیون فوتبال در هفته اخیر رجوع کرد. در بخشی از آن نامه چنین آمده است که «همان‌طور که مطلع هستید موضوع امکان حضور بانوان محترم علاقه‌مند فوتبال در ورزشگاه‌های کشور در شرایطی مورد موافقت مراجع تصمیم‌گیرنده قرار گرفت که فدراسیون فوتبال به‌عنوان متولی فوتبال کشور و همچنین باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال در جهت بهبود زیرساخت‌ها، ساماندهی هر‌چه بهتر هواداران زن و مرد و همچنین ارتقای جو اخلاقی و فرهنگی حاکم بر استادیوم‌های فوتبال تلاش کنند که متأسفانه نه‌تن‌ها شاهد بهبود شرایط فرهنگی حاکم بر ورزشگاه‌های فوتبال نیستیم، بلکه شاهد بروز و ظهور صحنه‌ها و اتفاقاتی هستیم که هرگز در شأن هواداران ایرانی نبوده و متأسفانه رفتار برخی هوادارنما‌ها زمینه ایجاد خدشه بر منزلت و کرامت زن ایرانی را نیز فراهم کرده است که رصد و کنترل این افراد معدود وظیفه باشگاه‌هاست».

شاید در نگاه نخست این نامه وزیر از سر دلسوزی باشد. البته که احتمالا هم چنین است و وزیر محترم ورزش همان‌طور که خودش در ادامه اشاره کرده «ورزش بدون ارزش را فاقد اعتبار برای نظام جمهوری اسلامی ایران» می‌داند. با‌این‌حال در پس چنین دلسوزی، خط‌و‌نشان ریزی هم دیده می‌شود؛ به‌ویژه جایی که عنوان می‌کند مراجع تصمیم‌گیرنده به‌طور مشروط ورود زنان به ورزشگاه را پذیرفته‌اند. این پیام نهفته در دل چنین جملاتی را، ولی نباید از یاد برد که احتمالا اگر چنین شروطی رعایت نشود، مسئله ورود زنان به ورزشگاه هم اگر ممنوع نشود، محدود خواهد شد.

وزیر ورزش تنها مدیری نیست که کرامت زن را پس از اتفاقات اخیر برجسته کرده است، بلکه همین روز گذشته، مهدی تاج، رئیس فدارسیون فوتبال هم با اشاره به همین کلیدواژه، هشدار داده که می‌تواند مانع از حضور زنان در ورزشگاه شود. برخلاف تیتر‌ها و تأکیدی که رسانه‌های نزدیک به فدراسیون به کار برده و از قول مهدی تاج نوشته‌اند که «حضور زنان در ورزشگاه منع نخواهد شد»، ولی مشخصا در بخشی از صحبت‌های مهدی تاج، تهدید روشنی به کار رفته که نشان می‌دهد او و مدیران بالادستی، به گزینه منع تماشاگران زن از حضور در ورزشگاه فکر کرده‌اند.

تاج، روز گذشته در واکنش به نامه وزیر ورزش درباره اتفاقات رخ‌داده در ورزشگاه‌ها گفت: «جواب نامه وزیر را دادم. ایشان یک نامه‌ای به ما زدند و نگران بودند از وضعیت باشگاه‌ها و حرکتی که باید در باشگاه‌ها از نظر فرهنگی صورت بگیرد که اتفاق نیفتاده است. بنده در جواب گفتم یک‌سری اقدامات را بعد از نامه ایشان انجام خواهیم داد. جلسه در همین دو، سه روز گذاشتیم. هم با خلیج فارس و هم با بانک شهر جلسه گذاشتیم. امروز هم دوباره جلسه دیگری خواهیم داشت. به همه هم اعلام کردیم اگر کسی نمی‌تواند کرامت زنان را حفظ کند و آن‌ها راحت به ورزشگاه بروند و مشکلی پیش نیاید ممکن است ما ورود را منع کنیم».

عبارات کاملا مشخص است؛ اگر کرامت زن حفظ نشود، ممکن است ورود آن‌ها را منع کنیم. حالا و در این بین، با وجود نگرانی‌هایی که این اواخر درباره کرامت زن شکل گرفته، پرسش بسیار ساده‌ای ذهن مخاطب را درگیر می‌کند: به غیر از طرح ممنوعیت زنان از ورود به ورزشگاه و به‌جز همراهی با دلواپسان و رسانه‌های خاص، آیا برنامه‌ای برای بهبود زیرساخت سابق یا کرامت زنان، در دستور کار مدیران قرار دارد؟

دیگر خبرها

  • ماجرای یک حکم تاریخی به نفع زنان!
  • اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟
  • روش عجیب خواننده ایرانی برای ترساندن دوستان خود؛ حامد آهنگی متعجب شد (فیلم)
  • حمایت تمام قد آذر منصوری از تصمیم فدراسیون فوتبال درباره زنان
  • نگرانی ادامه‌دار دلواپسان از حضور زنان در ورزشگاه
  • خاتون و 21 رقیب قدرتمند در رقابت‌های آسیایی!
  • تیم ملی فوتبال زنان به مصاف بلاروس می رود
  • ورود زنان باید ضابطه‌مند باشد/ ورود بانوان به ورزشگاه منع نمی‌شود
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی؛ نان در «اتوبوس»!
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی: ظاهرا این روزها نان در «اتوبوس» است